Circulația transportului public de pasageri, pe unele străzi din Chișinău, suspendată parțial în legătura cu desfășurarea evenimentelor dedicate zilei de 1 Iunie

31 mai 2022, 21:45 Societate 215
Troleibuz Chișinău.  Sursa: Replica Media

Primăria municipiului Chișinău informează că în legătura cu desfășurarea manifestărilor cultural-artistice pe str. Pietonală Eugen Doga și str. Columna dedicate Zilei Internaționale a Copiilor, miercuri, 1 Iunie, a.c., circulația transportului public de pasageri va fi modificată.

Astfel, ruta de troleibuz nr. 24 va circula spre cartierul Telecentru: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni pe str. A. Mateevici, str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de troleibuz nr. 28 va circula spre sectorul Botanica: de pe str. str. Mitropolit G. Bănulescu -Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. C. Negruzzi, bd. Iu.Gagarin și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele de microbuze nr. 138, nr. 162, nr. 192 vor circula de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Pușkin, str. Columna și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media