Atacul cu rachete din Kramatorsk: 50 de morți, inclusiv cinci copii și aproximativ 100 de răniți

8 aprilie 2022, 17:35 Ucraina 220
Atac cu rachete la gara din Kramatorsk.  Sursa: Pavlo Kirilenko/tme

50 de persoane, dintre care cinci copii au fost uciși în urma tacului cu rachete asupra gării din Kramatorsk, potrivit șefului regiunii Pavel Kirilenko.

„Cincizeci de morți, cinci dintre ei sunt copii. Avem un astfel de număr de victime la această oră ca urmare a loviturii trupelor ruse de ocupație cu rachete Tochka-U asupra gara din Kramatorsk”, a declarat Kirilenko.

Până la această oră, 98 de persoane au fost transportate la spitale.

„Din cei 98 de răniți care au fost duși la instituțiile medicale, 16 sunt copii, 46 - femei și 36 - bărbați.

Potrivit acestuia, este de așteptat ca și alte victime să apeleze la medici în decurs de una sau două zile, astfel încât numărul victimelor se va schimba constant.

Pe una dintre cele două rachete care au lovit gara din Kramatorsk și au ucis cel puțin 39 de civili, inclusiv patru copii, care urmau să fie evacuați, era scris un mesaj în limba rusă - „за детей”, care în traducere înseamnă „în numele copiilor”. În timp ce ministerul Apărării al Federației Ruse a negat implicarea în atacul sângeros din Kramatorsk, argumentând că rachetele tactice Tochka-U, ale căror fragmente au fost găsite în apropierea gării, sunt folosite „numai de forțele armate ucrainene”, mai multe imagini video și foto distribuite pe rețelele de socializare arată contrariul.

REPLICA MEDIA transmite în regim de LIVE TEXT toate evenimentele din Ucraina. Toate știrile despre atacul neprovocat și inuman al Rusiei în Ucraina sunt aici pentru fiecare zi: 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie, 27 februarie, 28 februarie, 1 martie, 2 martie, 3 martie, 4 martie, 5 martie, 6 martie, 7 martie, 8 martie, 9 martie, 10 martie, 11 martie, 12 martie, 13 martie, 14 martie, 15 martie, 16 martie, 17 martie, 18 martie, 19 martie, 20 martie, 21 martie, 22 martie, 23 martie, 24 martie, 25 martie, 26 martie, 27 martie, 28 martie, 29 martie, 30 martie, 31 martie, 1 aprilie, 2 aprilie, 3 aprilie, 4 aprilie, 5 aprilie, 6 aprilie și 7 aprilie.


IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.


Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media