Captura din pantof. Un georgian a încercat să treacă frontiera cu 88 de monede de colecție

6 august 2022, 10:14 Societate 108
Monede în pantof.  Sursa: Politia de Frontieră

88 de monede de colecție din anii 1890-1960 au fost depistate în bagajul și pantoful unui cetățean georgian care urma să urce la bordul cursei Chișinău-Istanbul, transmite un comunicat al Poliției de Frontieră.

Inițial, polițiștii și vameșii au descoperit 50 de monede în bagajul de cală al bărbatului, după care au decis să-l verifice suplimentar. În urma controlului, au mai descoperit 38 de monede.

„Ieri, ora 19:30, la cursa Chișinău - Istanbul, în timpul controlului bagajului de cală, polițiștii de frontieră în conlucrare cu vameșii au depistat 50 de monede în valiza unui cetățean al Georgiei de 37 de ani. Ulterior, în urma verificării suplimentare a pasagerului și a bagajului de mână, în încălțămintea acestuia au mai fost depistate 38 de monede. În total nedeclarați vămii au fost 88 de monede, care datează din perioada anilor 1890 - 1960”, se arată în comunicat.Deocamdată nu a fost evaluată captura, iar monedele ridicate ar putea fi confiscate, iar georgianul să fie sancționat contravențional.


Cristian
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media