Ucraina: Cel puțin 13 morți și 11 răniți, după ce rușii au bombardat Nikopol, regiunea Dnipropetrovsk

10 august 2022, 10:23 Ucraina 127
Bombardament la Nikopol.  Sursa: t.me/dnipropetrovskaODA

Cel puțin 13 civili au fost uciși și alți 11 au fost răniți după ce trupele ruse au atacat noaptea trecută orașul Nikopol, regiunea Dnipropetrovsk. Mai multe case au fost avariate, iar aproximativ o mie de oameni au rămas fără gaz, potrivit administrației locale.

Inițial, autoritățile locale au anunțat despre moartea a 11 civili, însă doi răniți s-au stins pe patul de spital din cauza rănilor grave.

„Numărul celor uciși în urma bombardamentelor din regiunea Dnipropetrovsk a crescut. Noaptea, invadatorii au lovit populația civilă. Doi dintre răniți au murit în spitalul din Marganeț, a anunțat președintele administrației militare regionale Dnipropetrovsk, Valentin Reznicenko, pe canalul său de Telegram.

Reznicenko a mai spus că medicii n-au reușit să salveze doi dintre răniți. În acest moment, bilanțul atacului rusesc asupra raionului Nikopol a luat viețile a 13 civili, a rănit 11, cinci dintre care sunt în stare gravă.


Potrivit agenției de presă UNIAN, noaptea ocupanții au atacat regiunea Dnipropetrovsk din „Grad”.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media