Stadionul lui Real Madrid vrea să găzduiască meciul de retragere a lui Roger Federer contra lui Rafael Nadal

17 septembrie 2022, 12:49 Sport 62
Stadion, teren de fotbal, Santiago Bernabeu.  Sursa: tremglobal.com

Roger Federer (41 de ani) a anunțat că spune stop carierei de tenis, însă jucătorul elvețian ar putea avea parte de un meci demonstrativ pe cinste.

Ideea de a organiza un meci între cei doi le aparține celor de la Real Madrid, anunță ESPN FC. Confruntarea s-ar desfășura pe stadionul Santiago Bernabeu și ar putea fi urmărită de peste 80.000 de oameni.

Partida ar putea să îndeplinească mai multe „obiective". Ar servi ca un meci de retragere pentru Roger Federer și toți banii strânși ar putea fi donați unei cauze umanitare.

Rafael Nadal, fan declarat al celor de la Real Madrid, echipă la ale cărei partide importante asistă din postura de spectator, ar bifa și el astfel o bornă impresionantă, jucând tenis pe stadionul formației favorite, în fața a unui public familiar lui.

Amintim că, după Serena Williams, Roger Federer și-a anunțat și el retragerea din tenis. Ajuns la 41 de ani, „maestrul elvețian” a făcut eforturi mari în ultimii trei ani pentru a-și continua cariera, numai că intervențiile chirurgicale au făcut ca recuperarea să decurgă foarte greu, iar corpul nu îi mai răspunde la fel ca în tinerețe. Așa că, Federer a decis să spună adio tenisului, însă va mai juca totuși pentru Elveția în Laver Cup, deși în ultimele zile acuza dureri la genunchiul operat, transmite Digisport.

Anatol
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media