METEO/ Cer variabil și temperaturi de până la 32 de grade Celsius

25 iulie 2022, 07:37 Mediu 55
Primăvara, meteo, parc.  Sursa: Replica Media
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță pentru astăzi, 25 iulie, cer variabil și temperaturi caniculare de până la 32 de grade Celsius.

La nord, pe timp de zi maximele se vor situa între +27 și +30 grade Celsius, iar valorile nocturne vor indica +16 și +19 grade.

La centru, ziua se vor înregistra +28 și +31 grade, iar la noapte temperatura va scădea până la +17 și +20 grade Celsius.

La sud, ziua, temperatura va oscila între +29 și +32 grade, iar la noapte mercurul din termometre va indica +18 și +21 grade.

La 22 iulie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a extins o avertizare meteo valabilă până la 29 iulie. Este vorba despre o alertă de pericol excepțional de incendiu și este valabilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media