VIDEO/ Explozii masive pe coasta de vest a Crimeei, în zona unui aerodrom al forțelor armate ruse

9 august 2022, 16:28 Ucraina 1457
Explozii în Crimeea, 9 august 2022.  Sursa: baza/tme

Câteva explozii au avut loc astăzi, 9 august, în satul Novofedorivka, situat pe coasta de vest a peninsulei ocupate Crimeea, transmit canalele de Telegram din regiune și presa rusă. Videoclipuri partajate pe rețelele de socializare au arătat, de asemenea, o coloană de fum în zonă.

Potrivit publicației ruse Meduza, care citează ministerul local al sănătății, serviciile de urgență au sosit la locul exploziilor din Crimeea.

Pe străzi s-au format ambuteiaje, din cauza că localnicii și turiștii au început masiv să părăsească zona.

Mash scrie că s-au auzit patru explozii lângă aerodromul Forțelor Armate ale Federației Ruse (aerodromul militar Saki este situat în sat). Martorii oculari spun că aud „ceva care seamănă cu detonarea unor obuze”.

Potrivit unor informații neconfirmate de la Mash, două persoane au fost rănite.

Pretinsul guvernator al regiunii Crimeea, Serghei Aksionov, a anunțat că „a plecat la fața locului”, fără a oferi mai multe detalii.

„Deocamdată nu pot decât să confirm însuși faptul mai multor explozii în zona Novofedorovka. Rog pe toți să aștepte mesaje oficiale și să nu producă versiuni”, a scris el pe canalul Telegram.
Potrivit canalului de Telegram Baza, prima explozie ar fi avut loc în jurul orei locale 15:00, după care au urmat și altele. Nu se știe dacă există victime.

Rusia a anexat peninsula Crimeea de la Ucraina în 2014.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media