Furt la Sîngerei: Persoane necunoscute au intrat în casa unei familii și au sustras 4.600 de lire sterline și 1.600 de euro

5 august 2022, 08:51 Societate 4616
Sîngerei .  Sursa: newsmaker.md

Din casa unei familii din raionul Sîngerei au fost furate 4.600 de lire sterline și 1.600 de euro. Inspectoratul de Poliție Sîngerei informează că actualmente persoanele care au comis infracțiunea nu au fost identificate.

Oamenii legii, preliminar, au stabilit că la 4 august, în perioada de timp cuprinsă între orele 09:00 până la orele 16:00, proprietarii casei fiind plecați, persoane la moment neidentificate, prin forțarea geamului de termopan au pătruns în domiciliul acestora de unde au sustras bani în sumă de 4.600 de lire sterline și 1.600 de euro.

Actualmente, polițiștii întreprind toate măsurile speciale de investigații precum și acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media