Opt autospeciale pentru transportarea deșeurilor menajere vor fi achiziționate de Regia „Autosalubritate”. Întreprinderea municipală va mai procura și 3.000 de containere zincate de tip european

25 august 2022, 10:04 Auto 158
Directorul „Autosalubritate” Igor Gîrlea și Temur Ustiashvili, director general al companiei GT Group.  Sursa: autosalubritate.md

Î.M. Regia „Autosalubritate” va cumpăra 8 autospeciale pentru transportarea deșeurilor menajere, urmare a contractului de achiziție semnat de Regie cu Temur Ustiashvili, director general al companiei GT Group.

Compania GT Group a fost desemnată învingătoare a Licitației Achiziția Camioanelor pentru Colectarea și Transportarea Deșeurilor LOT 3, este o companie fondată în 2005 în Georgia, fiind principalul furnizor de autospeciale și autobuze în această țară.

Unitățile de transport procurate vor suplini parcul auto al întreprinderii municipale Regia Autosalubritate și vor servi pentru transportarea deșeurilor solide, ceea ce până în prezent a fost făcut de către companii contractate.

Potrivit reprezentanților companiei, săptămâna trecută directorul Igor Gîrlea a mai semnat doua contracte pentru achiziționarea a 3.000 de containere zincate de tip european cu compania „ELKOPLAST CZ ”, s.r.o, precum și un contract cu compania „Atrikod” d.o.o., o companie din Serbia, pentru achiziționarea a 6 autospeciale cu încărcare laterală.

Achizițiile internaționale au fost desfășurate în cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat din sursele bugetului municipal, al BERD, BEI și E5P, fiind efectuate în corespundere cu procedura de achiziție a BERD-ului.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media