VIDEO/ Primul mesaj al lui Novak Djokovic după decizia tribunalului Australian. Rudele sale au organizat o conferință de presă la Belgrad

10 ianuarie 2022, 16:22 Sport 98
Novak Djokovic și staff-ul său pe arena Rod Laver din Melbourne.  Sursa: Novak Djokovic via Twitter
Novak Djokovic a câștigat procesul contra statului Australia, dar în continuare i se poate anula viza. Câteva minute în urmă însă, a postat o poză de la primul său antrenament din Australia și un mesaj prin care anunță că abia așteaptă să înceapă Australian Open.
"Sunt mulțumit și recunoscător că judecătorul a anulat decizia de a îmi anula viza. În ciuda a tot ce s-a întâmplat, vreau să rămân și să încerc să particip la Australian Open. Rămân concentrat pe acest lucru. Am zburat aici pentru a juca la unul dintre cele mai importante turnee pe care le avem, în fața unor fani minunați.

Pentru moment nu pot spune mai multe decât mulțumesc pentru că ați fost alături de mine și m-ați încurajat să fiu puternic", a postat în urmă cu câteva momente Novak Djokovic, citat de Eurosport.Chiar dacă este încrezător că va putea juca la Grand Slemul de la Melbourne, șansele sale de a rămâne în Australia rămân destul de mici. Asta după ce cabinetul ministrului imigrației a confirmat încă o dată pentru publicația australiană The Age că ia în calcul anularea vizei tenismanului sârb.

Între timp, la Belgrad a avut loc o conferință a părinților jucătorului care au deplâns situația fiului lor și și-au exprimat temerea că acesta va fi interzis în Australia. De asemenea, cei doi au spus că victoria din tribunal este una dintre cele mai mari din viața fiului lor, este o victorie a oamenilor liberi și că este voința Domnului.

Rudele apropiate ale lui Novak Djokovic au mulțumit tuturor suporterilor fiului lor și celor care au susținut cauza acestuia. În momentul în care au fost întrebați dacă este adevărat că tenismanul a avut o apariție publică la o zi după ce a fost testat pozitiv, aceștia au încheiat conferința și au postat un cântec tradițional sârb pe care l-au fredonat.
Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media