METEO/ Vremea înnorată și răcoroasă domină astăzi

4 mai 2023, 07:30 Mediu 76
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi mai scăzute decât media perioadei și cerul acoperit de nori marchează ziua de azi.

Astăzi, joi, 4 mai, primăvara ne aduce o vreme înnorată și răcoroasă. Temperatura maximă va ajunge la 17°C, cu 3°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o temperatură minimă de 8°C, cu 7°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar precipitațiile se vor manifesta sub formă de ploaie ușoară, cu o intensitate de 0.03 milimetri pe oră. Soarele va rămâne ascuns dupa nori pe tot parcursul zilei. Acesta va rásári la ora 05:51 și va apune la ora 20:11.

Vântul va sufla dinspre sud-vest (SW), având o vitezǎ medie de aproximativ 3 metri pe secundǎ și putând atinge rafale de pânǎ la 7 metri pe secundǎ.

Mâine și poimâine vremea se menține înnorată dar fărą precipitații, cu temperaturi ce vor crește ușor până la 20°C.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media