TV8/ Ședință nocturnă la Președinție. Liderii și deputații PAS s-au reunit să discute „despre pașii următori”

13 noiembrie 2022, 19:10 Politică 1411
Președinția Republicii Moldova.  Sursa: Replica Media

Mai mulți membri ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) s-au adunat în această seară, 13 noiembrie, la Președinție, scrie TV8, care face referință la deputatul Radu Marian, vicepreședintele Parlamentului, Mihail Popșoi și ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), Vladimir Bolea, care au fost surprinși de reporterul redacției citate intrând în instituția prezidențială.

Potrivit TV8, aceștia ar urma să aibă o ședință a fracțiunii.

Deputatul PAS, Radu Marian, a declarat pentru TV8 că „discutăm pașii următori, lupta cu mafia, corupția, totul va fi bine”.

Totodată, pe pagina de Twitter al corespondentului special al publicației Kyiv Post, Jason Jay Smart, a fost publicată informația precum că în R. Moldova viitorul prim-ministru va fi Dorin Recean, actualul consilier prezidențial în domeniul apărării și securității naționale.

„Vești grozave care vin din R. Moldova. Dorin Recean urmează să devină prim-ministru. Dorin o consiliază în prezent pe președinta Maia Sandu pe domeniul de securitate. La fel ca Maia, Dorin susține puternic NATO, UE și Ucraina. De asemenea, este doar un tip cu adevărat drăguț”, a scris el pe pagina sa de Twitter.


Replica Media a solicitat o reacție cu privire la informațiile apărute în spațiul public.

Astfel, consiliera prim-ministrei Natalia Gavrilița, Anastasia Taburceanu, a declarat pentru Replica Media că „Guvernul nu comentează informațiile pe surse” și că în cazul în care „vor fi schimbări, se va anunța oficial.”

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media