FOTO/ Ouă de găină retrase din consum. Apelul ANSA către consumatori

2 septembrie 2022, 10:27 Nutriție 154
Ouă de găină retrase din consum.  Sursa: ansa.gov.md

Operatorul din domeniul alimentar SRL „Raiplai Avicola” a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum uman (ouă de găină), determinată de depistarea prezenței Salmonella Enteritidis în fecalele găinilor ouătoare.

Motivul retragerii: prezența Salmonella Enteritidis în fecale.

Denumirea produsului: Ouă de găină pentru consum.

Originea: Republica Moldova, r. Briceni s. Tabani

Codul producătorului: 3MD BR 004.

Data expirării loturilor retrase: de la 13.09.2022 până la 24.09.2022.

Persoanele care au achiziționat produse din loturile date sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate.

În conformitate cu legislația în vigoare, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta administrația SRL „Raiplai Avicola” la adresa de email: [email protected] tel: +373 247 23750.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media