Atenție șoferi! Traficul rutier pe străzile N. Zelinski și N. Titulescu din Chișinău va fi suspendat pe parcursul zilei de miercuri

13 septembrie 2022, 21:58 Auto 119
Trafic rutier suspendat.  Sursa: chisinau.md

Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 14 septembrie, va fi suspendat traficul rutier pe strada Nicolae Zelinski, tronsonul cuprins între străzile Nicolae Titulescu și Sarmizegetusa, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești. Mașinile nu vor avea acces pe porțiunea menționată în intervalul orelor 08:00-24:00.

Astfel, microbuzele de pe ruta nr. 103 în direcția spre strada Sarmizegetusa vor circula pe itinerar modificat, după cum urmează: de pe bulevardul Decebal pe strada N. Zelinski, strada Sarmizegetusa și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, miercuri, 14 septembrie 2022, în intervalul orelor 08:00-16:0o, va fi suspendat traficul rutier pe str. Nicolae Titulescu, tronsonul cuprins între bulevardul Decebal și strada Dimineții, unde va fi edificat monumentul „Nicolae Titulescu”.

În legătură cu lucrările menționate, circulația microbuzelor de pe ruta nr. 103, în direcția strada Sarmizegetusa va fi organizată după cum urmează: de pe bulevardul Decebal pe strdaa N. Zelinski, strada Sarmizegetusa și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media