Parlamentul va examina propunerea Guvernului de prelungire a stării de urgență

30 noiembrie 2022, 21:08 Politică 113
sala de plen, ședința plenară.  Sursa: Replica Media

Propunerea Guvernului privind prelungirea stării de urgență va fi examinată de Parlament în ședința plenară de mâine, 1 decembrie. Membrii Biroului permanent au completat ordinea de zi a ședinței plenare.

La ședința Parlamentului de joi, deputații vor examina, în a doua lectură, proiectul Codului electoral al Republicii Moldova și modificarea cadrului normativ conex, precum și inițiativele legislative care vizează activitatea Avocatului Poporului.

Deputații vor mai dezbate proiectul de lege privind gazele fluorurate cu efect de seră, precum și modificarea mai multor acte normative.

Printre ele figurează Legea privind indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă și alte prestații de asigurări sociale și Legea privind unele măsuri aferente selectării candidaților la funcția de membru în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor.

Biroul permanent al Parlamentului a aprobat și ordinea de zi a ședințelor plenare din perioada 8-15 decembrie 2022.

Ședința plenară de mâine va începe la ora 10:00.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media