Procurorul Victor Furtună, desemnat de CSP în funcția de șef adjunct interimar al PCCOCS

17 noiembrie 2022, 09:47 Justiție 476
Victor Furtuna.  Sursa: captura video investigatii.md

Procurorul Victor Furtună va asigura interimatul funcției de șef adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). Acesta a fost desemnat în funcție prin hotărârea Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) adoptată la ședința din 17 noiembrie 2022.

Victor Furtună va ocupa funcția până la desemnarea prin concurs al unui nou șef adjunct.

Amintim că CSP a anunțat concursul pentru selecția unui procuror de drept în funcția de șef al PCCOCS la 10 noiembrie 2022.

În prezent, interimatul funcției de șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale este asigurat de procurorul Sergiu Russu.

Amintim că la funcția de șef interimar al PCCOCS a pretins fostul procuror general interimar Dumitru Robu, însă el a fost respins de Consiliul Superior al Procurorilor la ședința din 1 noiembrie.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media