FOTO/ Președinta R. Moldova Maia Sandu s-a întâlnit, la Berlin, cu Olaf Scholz

23 septembrie 2022, 15:13 Politică 199
Președinta R. Moldova Maia Sandu s-a întâlnit, la Berlin, cu Olaf Scholz .  Sursa: Maia Sandu/Twitter

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu s-a întâlnit, la Berlin, cu cancelarul german Olaf Scholz. În cadrul întrevederii s-a discutat modalități de aprofundare a relațiilor moldo-germane în energie, economie și securitate, potrivit unui mesaj pe Twitter publicat de șefa statului

„Am avut o întâlnire astăzi cu cancelarul german Olaf Scholz. Mulțumim pentru sprijinul și votul de încredere al Germaniei pentru statutul nostru de candidat la UE și pentru sprijinul care ne ajută să facem față consecințelor războiului Rusiei împotriva Ucrainei. Au fost discutate modalități de aprofundare a relațiilor moldo-germane în energie, economie și securitate”, potrivit unui mesaj pe Twitter publicat de șefa statului.


Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, participă în zilele ce urmează la mai multe evenimente internaționale.

În cadrul vizitei sale la Berlen, șefa statului va mai avea întrevederi cu Svenja Schulze, ministra pentru Cooperare Economică și Dezvoltare a Germaniei, cu membri ai Bundestagului și cu reprezentanți ai mediului de afaceri din această țară.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media