VIDEO/ NO COMMENT/ Lovit de câine pe trecerea de pietoni. Momentul, suprins de camerele de supraveghere

9 iunie 2021, 14:40 Divertisment 55
Lovit de câine pe trecerea de pietoni.  Sursa: Captură de ecran

Un bărbat a fost lovit de un câine pe o trecere de pietoni. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care un bărbat se asigură să nu vină nicio mașină, iar atunci când pune piciorul pe trecere, un câine care alerga după o mașină îl pune la pământ. În imagini se observă cum bărbatul se lovește la cap și coloană și rămâne la pământ pentru câteva momente. Imaginile au devenit virale după ce au apărut pe o pagină de Facebook.

Momentul a fost postat apoi pe pagina de Facebook Atenţie Poliţia Botoşani, acolo unde a atras un val de reacţii îngrijorate, dar şi amuzate din partea utilizatorilor reţelei de socializare. Videoclipul a fost vizionat de peste 250.000 de ori în 14 ore, scrie Alephnews.

„Polițiștii caută câinele care a părăsit locul accidentului”, „A reușit până la urmă să facă rost de numărul de înmatriculare cineva?”, sunt câteva dintre comentariile la postare.

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media