Sechestre în valoare de 400.000 de lei, aplicate de ARBI: Un automobil marca Hyundai și 2 conturi în numerar, indisponibilizate

9 ianuarie 2023, 09:52 Justiție 207
Bancnote de 200 lei.  Sursa: www.moldova.org

Agenția de recuperare a bunurilor infracționale (ARBI) a CNA a aplicat sechestre, în valoare de circa 400.000 de lei, săptămâna trecută. Printre bunurile indisponibilizate se numără un Hyundai Tucson (anul fabricației 2015) și 2 conturi în numerar.

În perioada de raport, Direcția generală asigurare operativă a efectuat 2 expertize judiciare grafoscopice, în procedură fiind alte 61 de expertize. Ofițerii de urmărire penală ai CNA gestionează 332 de cauze penale.

Direcția legislație a recepționat 15 proiecte de acte normative pentru expertizare și a remis autorilor 9 rapoarte de expertiză și 7 avize. Direcția analitică a finalizat 4 analize operaționale, alte 62 de studii sunt în procedură. Reprezentantul Serviciului juridic al CNA a participat la o ședință de judecată, iar Direcția testarea integrității profesionale a eliberat 42 de caziere de integritate.

La linia națională anticorupție au fost recepționate 30 de apeluri. În penitenciare se află 13 persoane, arestate în dosarele CNA.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media