FOTO/ Pompierii și actorii au creat o atmosferă de poveste la Institutul Oncologic: Joc de lumini, recital de colinzi și spectacol de păpuși, organizate pentru copiii internați în spital

22 decembrie 2022, 22:02 Societate 218
Spitalul Oncologic din Chișinău.  Sursa: IGSU/ Facebook

Patru autospeciale de intervenție împodobite cu ghirlande și luminițe s-au amplasat în fața clădirii Institutul Oncologic din municipiul Chișinău cu scopul de a oferi spectacol de lumini și bucurie copiilor internați în spital în ajunul sărbătorilor de iarnă.

La eveniment a participant Fanfara Inspectoratului General de Carabinieri, care au interpretat un recital de colinzi și piese de Crăciun destinat tuturor vizitatorilor, pacienților, dar și personalului medical.


Actorii Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță” au organizat copiilor în dar un spectacol cu păpuși. Micuții au fost încântați să admire spectacolul de lumini, interpretarea recitalului de colinzi, dar și desfășurarea scenetei organizată de trupa de actori.


La final, pacienții internați au primit daruri și felicitări cu ocazia sărbătorilor, din partea conducerii IGSU.

Tradițional, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență organizează în preajma sărbătorilor de iarnă Caravana Salvatorilor și Pompierilor.

În acest an autospecialele împodobite au adus feeria sărbătorilor pentru micuții pacienți din cadrul Institutului Oncologic din municipiul Chișinău. Scopul activităților realizate în parteneriat cu Inspectoratul General de Carabinieri și Teatrului Municipal de Păpuși „Guguță” este de a bucura copiii din spital, dar și de a le oferi o atmosferă magică în ajun de Crăciun.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media