VIDEO/ FOTO/ Imagini de coșmar din Dnipro. O rachetă rusească a dărâmat un bloc de locuit, zeci de oameni ar fi prinși sub dărâmituri

14 ianuarie 2023, 16:27 Ucraina 459
Dnipro.  Sursa: Unian.ua

Atacul cu rachete a Rusiei asupra Ucrainei a produs din nou un episod de coșmar. De această dată, a lovit un bloc de locuit care a fost pus efectiv la pământ. Informația a fost confirmată de șeful Administrației prezidențiale ucrainene, Andrei Ermak.

„Rușii - teroriști, iar pentru asta vor plăti. Toți, fără excepții”, a scris Ermak.

Între timp, pe canalele de telegram ucrainene apar imagini de la fața locului în care se vede cum o scară a unui bloc este efectiv distrusă complet. Potrivit fostului șef al administrației regionale, Ghenadi Korban, sub dărâmituri s-ar putea afla zeci de oameni deoarece astăzi e zi liberă și mulți oameni sunt acasă.

Primele date preliminare arată că cel puțin 10 persoane au avut de suferit în urma distrugerii scării blocului de locuit din Dnipro. Șeful administrației regionale, Valentin Reznicenco spune că 2 dintre aceștia sunt copii, iar 3 persoane sunt în stare extrem de gravă la spital.

fostul guvernator al regiunii, Ghenadi korban afirmă că numărul răniților a ajuns la 15, iar potrivit primelor date preliminare, sunt și mai mule persoane ucise. De asemenea a fost afectat sistemul de alimentare cu apă, căldură și gaz a blocului. Un incendiu s-a produs pe o suprafață de 70 de metri pătrați, iar cel puțin 15 mașini parcate lângă bloc au fost distruse.Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media