Documente falsificate, depistate la doi tineri moldoveni: Unul de îndrepta în Belgia, iar al doilea spre Franța

27 ianuarie 2023, 10:09 Justiție 119
documente falsificate.  Sursa: border.gov.md
În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST au inițiat cercetări pe numele a doi conaționali care dețineau acte falsificate - un permis de conducere moldovenesc și o carte de identitate românească. Ambii s-au prezentat pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

În punctul de trecere a frontierei Sculeni, la ruta ce se deplasa spre Belgia a fost legitimat un cetățean moldovean de 35 de ani, locuitor al orașului Ungheni. Conform analizei de risc, bărbatul a fost supus controlului suplimentar.

În rezultat, asupra sa a fost descoperit un permis de conducere moldovenesc, emis pe numele său, cu semne vădite de falsificare. La audieri, concetățeanul a recunoscut că l-a obținut în Franța, prin intermediul altei persoane, contra sumei de 100 de euro.

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, la o cursă cu itinerarul „Moldova - Franța” a fost identificat al doilea moldovean, în vârstă de 36 de ani, locuitor al raionului Ștefan Vodă. De asemenea, ca urmare a efectuării controlului în linia II, polițiștii de frontieră au depistat o carte de identitate românească, vizibil falsificată. Conaționalul a declarat că actul l-a cumpărat în Franța, contra sumei de 70 de euro.

Cercetările continuă în vederea elucidării circumstanțelor.
Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media