Documente falsificate, depistate la doi tineri moldoveni: Unul de îndrepta în Belgia, iar al doilea spre Franța

27 ianuarie 2023, 10:09 Justiție 104
documente falsificate.  Sursa: border.gov.md
În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră din Direcția regională VEST au inițiat cercetări pe numele a doi conaționali care dețineau acte falsificate - un permis de conducere moldovenesc și o carte de identitate românească. Ambii s-au prezentat pe sensul de ieșire din Republica Moldova.

În punctul de trecere a frontierei Sculeni, la ruta ce se deplasa spre Belgia a fost legitimat un cetățean moldovean de 35 de ani, locuitor al orașului Ungheni. Conform analizei de risc, bărbatul a fost supus controlului suplimentar.

În rezultat, asupra sa a fost descoperit un permis de conducere moldovenesc, emis pe numele său, cu semne vădite de falsificare. La audieri, concetățeanul a recunoscut că l-a obținut în Franța, prin intermediul altei persoane, contra sumei de 100 de euro.

În punctul de trecere a frontierei Leușeni, la o cursă cu itinerarul „Moldova - Franța” a fost identificat al doilea moldovean, în vârstă de 36 de ani, locuitor al raionului Ștefan Vodă. De asemenea, ca urmare a efectuării controlului în linia II, polițiștii de frontieră au depistat o carte de identitate românească, vizibil falsificată. Conaționalul a declarat că actul l-a cumpărat în Franța, contra sumei de 70 de euro.

Cercetările continuă în vederea elucidării circumstanțelor.
Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media