A încercat să soluționeze un conflict cu vecinul, însă a ajuns la spital în stare gravă: Un tânăr de 23 de ani, înjunghiat în piept

2 iulie 2022, 16:33 Societate 164
Poliția, nu treceți.  Sursa: Poliția Republicii Moldova

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de un vecin de aceeași vârstă în urma unui conflict. Incidentul a avut loc în seara zilei de vineri, 1 iulie, în jurul orei 17:15.

Poliția din Soroca a fost alertată de o femeie, locuitoare a raionului Soroca, care a comunicat că, nepotul său, un tânăr de 23 de ani, ar fi fost înjunghiat cu un cuțit în regiunea pieptului.

Ajunși la faţa locului polițiștii, preliminar au stabilit că, un tânăr de 23 de ani a intrat în gospodăria consăteanului său de aceeași vârstă, încercând să clarifice un conflict mai vechi, i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii peste diferite părți ale corpului, iar la rândul său tânărul gazdă, a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat pe agresor cu cuțitul în regiunea pieptului.

Victima a fost transportată la Spitalul din Soroca unde a fost internat în stare gravă stabilă.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media