Bărbatul care a decedat în tragicul accident de la Fălești era toboșarul Serghei Boboc

13 decembrie 2021, 07:25 Muzică 463
Serghei Boboc.  Sursa: Serghei Boboc/ Facebook

Șoferul care a murit în accidentul de la Fălești, după ce a intrat cu Mercedesul într-un copac, era toboșarul Serghei Boboc. Anunțul a fost făcut de interpreta Lenuța Gheorghiță pe pagina sa de Facebook.

„Serghei Boboc, îmi va fi dor de tine. Ai fost și vei rămâne pentru o viață întreagă în inima mea. Prea devreme, prea trist, prea dureros. Zbor lin și D-zeu să te ierte. Nu-mi vine să cred. Condoleanțe pentru toți cei ce te-au iubit și cei care te-au apreciat. Ai fost un om absolut minunat. Plâng, mă sufoc, nu pot crede”, se arată în mesaj.

Ulterior, pe pagina de Facebook a răposatului au apărut tot mai multe mesaje de adio și condoleanțe familiei îndurerate.

Un grav accident s-a produs, astăzi, 12 decembrie, la 16:09, în raionul Fălești, localitatea Pîrlița. Un automobil s-a izbit de un copac, iar șoferul care a decedat pe loc, a rămas blocat între fiare.
Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media