Atenție, șoferi! Trafic suspendat parțial pe unele străzi din capitală

14 noiembrie 2021, 15:03 Auto 63
lucrări de drum.  Sursa: chisinau.md

Traficul rutier la intersecția str. Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni și str. Alexandru cel Bun din zona centrală a capitalei va fi suspendat, în perioada 15 - 16 noiembrie, informează Primăria municipiului Chișinău.

Măsura a fost luată în scopul executării de către antreprenorul desemnat de către furnizorul de apă din capitală a lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare, în cadrul proiectului „Reabilitarea utilităților” (pachet II).

De asemenea, în perioada 15 noiembrie - 3 decembrie, curent, va fi restricționat traficul rutier pe str. A. Bernardazzi, tronsonul A. Pușkin, în legătură cu desfășurarea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor din str. A. Bernardazzi din sectorul Centru al capitalei.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media