FOTO/ Ion Ceban, întâlnire oficială cu Igor Dodon la Primărie: „Am avut astăzi o discuție foarte bună cu Președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse”

6 decembrie 2021, 11:47 Politică 792
Ion Ceban și Igor Dodon la Primărie.  Sursa: Iv Ceban via Facebook
Întâlnire matinală la primărie. Ion Ceban, fost membru PSRM, ales primar din partea socialiștilor și susținut de fracțiunea PSRM din CMC, s-a întâlnit de dimineață cu liderul PSRM și fostul său șef, Igor Dodon. Fostul șef al statului a fost prezentat însă de către Ceban ca Președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse.

„Am avut astăzi o discuție foarte bună cu Președintele Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon, care a venit într-o vizită la Primăria Chișinău.

Am vorbit despre proiectele municipale, ce le desfășurăm în această perioadă, dar și despre cele pe care ne propunem să le inițiem în scurt timp.
Propunerile fracțiunii PSRM din CMC la proiectul Bugetului municipal pentru anul viitor, a fost un alt subiect abordat”, scrie Ceban pe pagina sa de facebook.

Niciun cuvânt despre apartenența politică a lui Igor Dodon pentru care edilul capitalei și-a luat și concediu pe cont propriu pentru a-l susține în campania electorală a prezidențialelor din 2020. Cei doi, în postarea lui Ceban au discutat despre o viitoare colaborare.

„Igor Dodon a venit cu inițiativa în calitatea sa de Președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse să inițiem în comun proiecte de infrastructură, cum ar fi: reabilitarea unor zone verzi, a unor drumuri, a instituțiilor de cultură și de învățământ, precum și perspectiva de iluminare a porților orașului.
Noi suntem deschiși pentru o colaborare frumoasă pe această platformă, care ar veni cu implementarea de proiecte concrete pentru locuitorii orașului”, se încheie postarea primarului capitalei.Cristian
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmareste-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media