VIDEO/ Președintele Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina

24 februarie 2022, 07:34 Ucraina 1525
Vladimir Zelenski declară stare de război.  Sursa: captură video

În dimineața zilei de joi, 24 februarie, președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a anunțat introducerea Legii Marțiale, după ce Rusia a început atacurile asupra țării sale.

Într-un apel către ucraineni, președintele ucrainean a anunțat că declară stare de război și a îndemnat cetățenii să nu panicheze și să stea acasă.

„Dragi cetățeni ai Ucrainei! Astăzi, președintele Putin a anunțat introducerea unei operațiuni militare speciale în Donbas. Rusia a efectuat lovituri asupra infrastructurii noastre militare (...) Introducem legea marțială”, a spus Zelenski.

De asemenea, a cerut să stea acasă cât mai mult posibil.

„Nu intrați în panică, suntem puternici, suntem pregătiți pentru orice, îi vom învinge pe toți”, a subliniat Zelenski.


IMPORTANT!!!
E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media