Preşedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, va susține un discurs în plenul Parlamentului European prin videoconferință

1 martie 2022, 11:44 Ucraina 342
Vladimir Zelenski.  Sursa: Vladimir Zelenski/Facebook

Preşedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, va interveni astăzi, 1 martie, prin videoconferinţă, la sesiunea plenară extraordinară pe care Parlamentul European o organizează pentru a condamna agresiunea militară a Rusiei împotriva țării sale, a anunțat președinta Parlamentului European, Roberta Metsola pe Twitter.

Vladimir Zelenski se va adresa în plen în cea de-a șasea zi de invazie a Rusiei în Ucraina.

Parlamentul European urmează să adopte astăzi, 1 martie, o rezoluţie prin care condamnă invazia rusă în Ucraina.

Amintim că, în a cincea zi de război provocat de Federația Rusă, președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a semnat astăzi - 28 februarie, cererea de aderare la Uniunea Europeană conform unei proceduri speciale.

La ceremonia de semnare au participat speaker-ul Radei Supreme Ruslan Stefachuk și prim-ministrul Denys Shmygal, transmite UNIAN.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media