Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakașvili, a fost arestat în această seară

1 octombrie 2021, 19:29 Externe 442
Mihail Saakașvili.  Sursa: Sova.news

Fostul preşedinte al Georgiei, Mihail Saakașvili, a fost arestat în seara zilei de 1 octombrie. Anunțul a fost făcut de premierul Georgiei, Irakli Garibașvili, prin intermediul unui briefing de presă, scrie Jam News.

Potrivit lui Garibașvili, oamenii legii aveau informații despre revenirea sa în țară, iar procesul era sub control deplin.

Mihail Saakașvili care are o condamnare definitivă în țara sa natală a anunțat în această dimineață, 1 octombrie, că a ajuns în Georgia. În acest week-end urmează a avea loc alegeri anticipate după ce precedentul scrutin a fost contestat dur de opoziție.

Fostul președinte al Georgiei s-a aflat de mai mulți ani în exil, deținând mai multe funcții de conducere în Ucraina. Mihail Saakașvili a părăsit țara sa natală după ce a fost condamnat în lipsă pe 4 capete de acuzare. Actualul Guvern de la Tbilisi a anunțat că în cazul în care Saakașvili revine, el va fi arestat imediat și pus să-și ispășească pedeapsa.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media