VIDEO/ „Cum e posibil ca copiii să fie internați, să doarmă, să mănânce în așa coșmar?”: Zeci de gândaci se plimbă nestingherit prin salon și la capul pacienților internați la Spitalul Clinic Municipal din Bălți

15 ianuarie 2022, 14:42 Societate 1650
Spitalul Clinic Municipal din Bălți.  Sursa: colaj/Replica Media

Momente de groază pentru o femeie care își tratează copilul la Spitalul Clinic Municipal din Bălți, secția pediatrie. Într-o postare pe rețelele de socializare, unde a atașat mai multe filmulețe, femeia arată cum zeci de gândaci mişună peste tot - în salon, pe pat, chiar la capul copilului ei în timp ce doarme.

„Aceasta, cu siguranță a fost cea mai oribilă experiență! Ministerul Sănătății al Republicii Moldova în astfel de condiții „tratează” copiii! Pe lângă Covid poate ar trebui de investit și în altceva?! Cum e posibil ca copiii să fie internați, să doarmă, să mănânce în așa coșmar?!!! „Cei mai superiori” care treceți cu vederea această problemă, veniți să dormiți măcar 10 min într-un astfel de salon, să vedeți ce simt copiii și mamele!!!”, se arată indignată femeia.

Replica Media a solicitat o reacție de la reprezentanții spitalului din Bălți, însă aceștia ne-au comunicat că vor reveni ulterior cu un comentariu.

Nici de la Ministerul Sănătății, deocamdată, nu am primit un răspuns.
Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media