VIDEO/ „Cum e posibil ca copiii să fie internați, să doarmă, să mănânce în așa coșmar?”: Zeci de gândaci se plimbă nestingherit prin salon și la capul pacienților internați la Spitalul Clinic Municipal din Bălți

15 ianuarie 2022, 14:42 Societate 1716
Spitalul Clinic Municipal din Bălți.  Sursa: colaj/Replica Media

Momente de groază pentru o femeie care își tratează copilul la Spitalul Clinic Municipal din Bălți, secția pediatrie. Într-o postare pe rețelele de socializare, unde a atașat mai multe filmulețe, femeia arată cum zeci de gândaci mişună peste tot - în salon, pe pat, chiar la capul copilului ei în timp ce doarme.

„Aceasta, cu siguranță a fost cea mai oribilă experiență! Ministerul Sănătății al Republicii Moldova în astfel de condiții „tratează” copiii! Pe lângă Covid poate ar trebui de investit și în altceva?! Cum e posibil ca copiii să fie internați, să doarmă, să mănânce în așa coșmar?!!! „Cei mai superiori” care treceți cu vederea această problemă, veniți să dormiți măcar 10 min într-un astfel de salon, să vedeți ce simt copiii și mamele!!!”, se arată indignată femeia.

Replica Media a solicitat o reacție de la reprezentanții spitalului din Bălți, însă aceștia ne-au comunicat că vor reveni ulterior cu un comentariu.

Nici de la Ministerul Sănătății, deocamdată, nu am primit un răspuns.
Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media