METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

16 iunie 2023, 07:19 Mediu 201
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Astăzi, vremea rămâne în continuare înnorată și cu precipitații, temperaturile fiind mai ridicate decât media perioadei.

În această zi de vineri, 16 iunie, vara aduce un timp predominant înnorat și ploios. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 28°C, cu 3°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o minimă de 17°C, cu 13°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă.

Acoperirea norilor va fi de 100%, iar intensitatea precipitațiilor va fi de 0.54 milimetri pe oră. Soarele va răsări la ora 05:28 și se va apune la ora 20:42.

Vântul va sufla dinspre sud-est (SE), cu o viteză medie de 2.57 metri pe secundă și rafale atingând viteza de 6.65 metri pe secundă.

Pentru zilele urmatoare, prognoza meteo anunța tot cer înnorat și ploi slabe pentru mâine, sâmbata având o temperaturã maximã de aproximativ 28°C şi minimã noaptea în jurul valorii de17°C.Viteza vântului va crește ușor, suflând dinspre sud-vest (SW) cu o viteză medie de 3.3 metri pe secundă și rafale atingând viteza de 6.62 metri pe secundă.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media