Microbuz cu călători, înmatriculat în R. Moldova, implicat într-un accident la Galaţi. Mai multe persoane au primit îngrijiri medicale

22 iunie 2021, 10:42 Diaspora 18
Accident la Galați.  Sursa: GSG

Un mincrobuz inmatriculat în Republica Moldova, cu șase persoane la bord, a nimerit într-un accident pe traseul DN 25 din România, în județul Galați. Potrivit site-ului Monitorul de Galați, microbuzul s-a ciocnit frontal cu un automobil, în după amiaza zilei de luni, 21 iunie.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 15.15, în afara localităţii Şendreni din județul Galați.

Potrivit IPJ Galaţi, un microbuz cu 8+1 locuri, înmatriculat în Republica Moldova, a lovit frontal un autoturism pe o şosea în apropierea oraşului Galaţi. În autoturism care se aflau două persoane, iar în microbuz călătoreau şase persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD şi de poliţie. În urma impactului, a fost rănit un bărbat, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital cu mai multe leziune. Din microbuz, două femei şi doi bărbaţi au suferit atacuri de panică, dar au refuzat internarea în spital.

„Au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, şi un microbuz în care se aflau şase persoane. Cele două vehicule ar fi intrat în coliziune frontală. A rezultat rănirea unui bărbat, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital. Din microbuz, două femei şi doi bărbaţi au suferit atacuri de panică, dar nu au necesitat internarea în spital. În cauză a fost întocmit dosar penal şi poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului”, transmite IPJ Galaţi.

Reprezentanții Ministerului de Externe al Republicii Moldova au declarat că MAEIE a fost informat a fost informat de către autoritățile române, prin intermediul Consulatului general de la Iași, despre producerea accidentului.

„Potrivit informațiilor obținute din surse oficiale, cetățenii Republicii Moldova aflați în microbuzul implicat în accident au primit asistență medicală la fața locului, însă nu au necesitat spitalizare și au putut să-și continue călătoria cu un alt autobuz pus la dispoziție de către compania de transport”, spun cei de la MAEIE.


Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media