Volumul de poeme în proză intitulat „Fără escale”, de Radmila Popovici, va fi lansat astăzi la Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”

2 septembrie 2022, 14:57 Carte 331
Volumul de poeme în proză intitulat „Fără escale”, de Radmila Popovici.  Sursa: www.chisinau.md

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” invită astăzi, 2 septembrie, ora 17:00, cetățenii la lansarea volumului de poeme în proză intitulat „Fără escale”, de Radmila Popovici, care va avea loc în sala cu coloane a Bibliotecii, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 148.

La lansare va participa: Margareta Curtescu, Nadejda Ivanov, Silvia Goteanschi și Natalia Pântea.

Poetă, scriitoare, textieră, Radmila Popovici s-a născut la 31 august 1972 în satul Florițoaia Veche, r. Ungheni, Republica Moldova. A absolvit a Facultatea de Litere a Universității de Stat din Chișinău. Este membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova și din România. Scritoarea este apreciată și pentru textele de melodii, precum și versurile pentru spectacole de muzică și teatru.

Scriitoarea Radmila Popovici este o voce unică din țara noastră. Se remarcă prin poezie modernistă, presurată cu meditații personale, care dezvăluie eul liric impregnat de probleme cotidiene și zbateri de ordin etic. Volumul „Fără escale” este alcătuit din eseuri scurte, publicate anterior de scriitoare.

Moderatoarea eveniemntului va fi Mariana Harjevschi, director general al Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Evenimentul este prilejuit de organizarea Salonului Internațional de carte „Bookfest”, ce se desfășoară în perioada: 31 august - 4 septembrie 2022.

Contact: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 148; tel.: +373 022 22 50 06, www.hasdeu.md

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media