Situația energetică dificilă și implicațiile economice ale războiului, printre subiectele discutate la telefon de Maia Sandu și Roberta Metsola

3 octombrie 2022, 18:37 Politică 65
Maia Sandu și Roberta Metsola.  Sursa: presedinte.md

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a vorbit astăzi, 3 octombrie, la telefon cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola. Șefa statului a comunicat despre situația energetică dificilă și despre implicațiile economice ale războiului care afectează semnificativ populația.

Potrivit unui comunicat emis de instituția prezidențială, s-a discutat și despre acțiunile pe care le întreprind autoritățile pentru a realiza angajamentele țării în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

Președinta Maia Sandu a mulțumit pentru sprijinul oferit în ultimele luni de partenerii europeni și a exprimat încrederea că țara noastră va fi susținută în continuare pentru a face față crizei energetice fără precedent.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media