Florești: O minoră a fost lovită mortal de tren. Ar fi purtat căști în urechi și a traversat calea ferată neregulamentar

7 septembrie 2022, 12:38 Societate 280
acces interzis, Poliția.  Sursa: IGP

O minoră, în vârstă de 17 ani, traversând calea ferată neregulamentar, a fost lovită de tren. Din nefericire, copila a decedat pe loc. Tragedia s-a produs în dimineața zilei de astăzi, 7 septembrie, la Florești.

În această dimineață, poliția din Florești a fost sesizată de către un angajat al Căii Ferate, despre producerea unui grav accident rutier cu tamponare de pieton. Preliminar s-a stabilit că, o minoră de 17 ani, traversând calea ferată neregulamentar, a fost lovită de tren.

În momentul traversării minora avea căștile în urechi. În urma traumelor primite a decedat pe loc.

„În acest context, reamintim părinților să poarte discuții cu copiii despre importanța respectării regulilor de circulație. Telefonul mobil și muzica din căști îți pot distrage atenția! Muzica, apelurile telefonice, schimbul de mesaje ne captează total atenția, prin distragerea auditivă pietonul nu mai percepe sunetele traficului rutier ori semnalele speciale de avertizare sonoră folosite de autovehicule. Pune stop activităților de moment și ascultă „zgomotul străzii”! Fii atent când traversezi!”, îndeamnă IGP.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media