Doi bărbați din Chișinău, reținuți pentru trafic de droguri. Heroină de aproximativ 300.000 lei, ridicate de oamenii legii

22 septembrie 2022, 13:36 Justiție 53
Reținuți pentru trafic de droguri.  Sursa: procuratura.md

Doi bărbați, bănuiți de vânzarea heroinei, au fost reținuți de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), de comun cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații.

În urma monitorizării activității ilegale a bănuiților, timp de trei luni, unul din ei a fost reținut în flagrant, în timp ce vindea un plic cu heroină, iar al doilea a fost reținut urmare a perchezițiilor. În total, oamenii legii au ridicat de la cei doi heroină care pe piața neagră valorează aproximativ 300.000 lei.

Bănuiții au vârsta de 24 și, respectiv, 40 de ani, iar în privința celui din urmă anterior a fost trimis în judecată un dosar penal privind păstrarea de droguri.

Urmează ca procurorii PCCOCS să formuleze învinuirile împotriva acestora și să depună demersuri la Judecătoria Chișinău pentru aplicarea arestului preventiv, timp în care cei doi se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media