VIDEO/ Tânăr, reținut în flagrant în timp ce ascundea droguri în ascunzișuri. Ce le-a spus polițiștilor

27 septembrie 2022, 10:31 Justiție 77
Droguri depistate la un tânăr de 25 de ani.  Sursa: politia.md

Un bărbat de 25 de ani, a fost reținut de polițiștii capitalei, după ce au fost observat cum plasează substanțe narcotice în ascunzișuri.

Asupra suspectului polițiștii de la IP Rîșcani au depistat zeci de pachețele de tip ,,zip-lock”, învelite în bandă adezivă în interior cu o masă vegetală uscată de tip marijuana și un pachețel din polimer incolor specific drogului.

În timpul documentării acesta a declarat că activează în calitate de curier la un magazin online pe rețeaua „Telegram’’.

Toate pachețelele au fost ridicate, sigilate și ulterior expediate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Bănuitul este cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă închisoare de la 7 la 15 de ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media