METEO/ Vremea caldă se retrage. Săptămâna se încheie cu ceaţă, cer noros şi vânt slab în toată ţara

22 ianuarie 2023, 09:11 Mediu 442
Drum în ceață.  Sursa: Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova/Facebook

Vremea caldă treptat se retrage, din cauza influenței unor mase de aer rece din nord-estul continentului. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru duminică, 22 ianuarie, cer noros, fără precipitații esențiale. Vântul sud-estic se domolește și va sufla slab până la moderat dinspre sud-est. Totodată, în acest sfârșit de săptămână se mențin condițiile pentru ceață în orele nocturne și ale dimineții.

Noaptea minimele vor scădea și vor oscila între +1..+6°C, iar temperatura maximă a aerului ziua se va situa între +7..+12ºC.

În nordul țării, termometrele vor indica +7..+8ºC pe timpul zilei, iar seara temperaturile vor scădea la +1..+2ºC.

Între +8 și +9ºC se vor înregistra în localitățile de la centrul Republicii Moldova ziua. Pe parcursul nopții, minimele ajung la +3ºC și +4ºC .

Minime de +5 și +6ºC grade noaptea sunt prognozate pentru sudul țării. Ziua, mercurul din termometre va înregistra +11 și +12ºC.Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media