VIDEO/ Knockout spectaculos, reușit de luptătorul moldovean Valeriu Mircea, în gala KSW din Polonia

23 ianuarie 2023, 14:57 Sport 261
Valeriu Mircea.  Sursa: M1

Valeriu Mircea, luptătorul moldovean MMA, a reușit un knockout spectaculos în gala KSW din Polonia. Adversarul Borys Mańkowski nu a avut nicio șansă să reacționeze la genunchiul zburător al moldoveanului.

Luptătorul polonez, după înfrângeri cu Marian Ziółkowski și Daniel Torres, l-a înfruntat de această dată pe Valeriu Mircea, care anterior îl învinsese pe Gracjan Szadziński. Ambii luptători au căutat de la început o lovitură de KO, iar la finalul primei runde moldoveanul a fost cel care a lovit rivalul cu un genunchi puternic, a terminat cu lovituri, iar inconștientul Mańkowski a căzut la podea.

„Așa cum v-am promis tuturor că va fi spectacol, că va fi interesant, după prima luptă am avut o accidentare, dar apoi am revenit și astăzi am arătat din nou cine este Valeriu Mircea. Am luptat în organizații de top, așa că acum sunt bine pregătit pentru această luptă, mă simt bine în KSW și vreau să continui să arăt ce e mai bun”, a declarat Valeriu Mircea pentru reportera KSW.
Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media