O casă de locuit din capitală a luat foc. Cinci echipaje de pompieri, la fața locului

23 decembrie 2022, 15:42 Societate 223
Incendiu pe strada Andrei Doga, Chișinău. 23 decembrie 2022.  Sursa: colaj/@chsvteme

O casă de locuit cu două niveluri din sectorul Rîșcani al capitalei a luat foc în această după amiază. Fumul negru poate fi văzut de la kilometri distanță. Cinci echipaje de salvatori și pompieri sunt în prezent la locul incendiului pentru a lichida arderea.

Ofițera de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat că imobilul cuprins de flăcări se află pe strada Andrei Doga 13 din municipiul Chișinău

Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 14:51. Potrivit primelor informații, o casă de locuit cu două nivele a fost cuprinsă de flăcări. Imediat, la fața locului au fost trimise cinci echipaje de salvatori și pompieri.

Ajunși, aceștia au stabilit că focul a afectat locuința și un garaj din apropiere. Astfel, pompierii au format două sectoare de luptă pentru eficacitatea misiuni.

Salvatorii au reușit să localizeze incendiul către ora 15:17.

În prezent, angajații IGSU lucrează la fața locului pentru stingerea completă a flăcărilor.

Victime nu au fost raportate.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Foto: @chsvteme

Foto: @chsvteme

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media