METEO/ Maxime de +15 grade, la mijloc de ianuarie. Cum va fi vremea astăzi

18 ianuarie 2023, 07:03 Mediu 56
Drum în ceață.  Sursa: Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova/Facebook

Vremea continuă să se încălzească. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează pentru miercuri, 18 ianuarie, cer noros, fără precipitații semnificative. La noapte în zona de sud a țării pe alocuri se prevăd condiții pentru formarea ceții, iar vântul va sufla dinspre sud-est slab până la moderat, pe arii extinse cu intensificări. Noaptea temperaturile minime ale aerului vor crește ușor, oscilând între +2..+7ºC. Ziua temperatura maximă va înregistra valori cuprinse între +10..+15ºC.

LÎn zona de nord a țării, pe timp de zi maximele se vor situa între +10 și +11 grade Celsius, iar valorile nocturne vor indica +2 și +3 grade.

La centru, ziua se vor înregistra +12 și +13 grade, iar la noapte temperatura va scădea până la +4 și +5 grade Celsius.

La sud, ziua, temperatura va oscila între +14 și +15 grade, iar la noapte mercurul din termometre va indica +6 și +7 grade.

Amintim că astăzi a intrat în vigoare Codul Galben de vât puternic. Astfel, în intervalul orelor 05:00 - 10:00, pe arii extinse, se prevăd intensificări ale vântului sud-estic în rafale de până la 15-18 m/s.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media