VIDEO/ Solistul trupei „Okean Elizî”, în Piața Libertății din Harkov, lovită de bombardamente: „Vom apăra fiecare centimetru al acestui pământ”

2 martie 2022, 11:58 Muzică 376
Solistul trupei „Okean Elizî”, Sveatoslav Vakarciuk, în centru orașului Harkov.  Sursa: captură video/Facebook/Okean Elizî

Solistul formației de muzică pop-rock „Okean Elzî”, Sveatoslav Vakarciuk, a filmat un video din centrul orașului Harkov, care în ultimele zile a fost supus mai multor bombardamente, inclusiv Piața Libertății din oraș, în care îi încurajează și îmbărbătează pe ucraineni și spune că „rușii vor plăti pentru că au venit pe pământ pașnic.”

„Suntem în centru orașului Harkov, în Piața Libertății bombardată de ruși. Voi puteți arunca bombe pe Piața Libertății, dar nu veți putea să bombardați firea și liberatea noastră. Uncraina va învinge. Noi neapărat vom apăra fiecare centimetru al acestui pământ și rușii vor plăti pentru că au venit pe pământul nostru pașnic. Glorie Ucrainei! Glorie eroilor!”, a spus Sveatoslav Vacarciuk.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegramși vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media