Kievul, luat cu asalt: Cinci persoane ucise, inclusiv trei copii, în urma bombardamentelor din Marhalivka

4 martie 2022, 18:46 Ucraina 281
Satul Marhalivka, Kiev.  Sursa: Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei/ Facebook

Forțele ruse au deschis focul asupra satului Marhalivka, cartierul Fastiv din Kiev. În urma bombardamentelor, cinci persoane au fost ucise, inclusiv trei copii. Opt clădiri rezidențiale au fost avariate, potrivit Serviciului de Stat de Urgență al Ucrainei.

„În urma bombardamentelor, cinci persoane au fost ucise (inclusiv trei copii), o altă femeie s-ar putea afla sub dărâmături. Lucrările de salvare continuă, au fost implicate 14 persoane și trei echipamente ale Serviciului de Stat de Urgență”, anunță Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei.

Potrivit Serviciului de Stat de Urgență al Ucrainei, lucrările de salvare continuă, în misiunea de salvare au fost implicate 14 persoane și 3 unități.

LIVE TEXTUL REPLICA MEDIA despre evenimentele din Ucraina din zilele anterioare 24 februarie, 25 februarie, 26 februarie, 27 februarie, 28 februarie, 1 martie, 2 martie și 3 martie.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media