Atac banditesc la Briceni: Trei suspecți, printre care un georgian, prinși pe urme fierbinți după ce au tâlhărit un bărbat

23 septembrie 2021, 15:19 Societate 460
Arma și hainele folosite în timpul atacului.  Sursa: IGP

Trei bărbați, printre care și un cetățean al Georgiei, au fost reținuți pe urme fierbinți de către ofițerii de investigații și ale polițiștilor din Briceni și Edineț, la scurt timp după comiterea infracțiunii. Aceștia sunt suspectați că au bătut și jefuit un bărbat din Briceni.

Potrivit Poliției, cei trei indivizii deghizați și înarmați cu o pușcă de vânătoare, au pătruns în casa unui locuitor din Briceni. Făptașii l-au maltratat pe proprietar, un bărbat de 37 de ani, l-au legat, apoi au furat 15 000 de lei și s-au făcut nevăzuți.

Aceștia au fost însă reținuți scurt timp, datorită intervenției prompte a ofițerilor de investigație de la Inspectoratele Briceni și Edineț.

Aceștia s-au dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, anterior judecat pentru diferite infracțiuni, un minor de 17 ani și un cetățean georgian de 44 de ani, anterior condamnat pentru comiterea mai multor infracțiuni în țara sa, cu statut în lumea criminală a spațiului CSI, aflat pe teritoriul Republicii Moldova de doar o săptămână.


Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmareste-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media