Omul de afaceri Michael Schmidt și soția sa Veronica - sora lui Renato Usatîi, alături de Klaus Iohannis la decernarea premiului Carol cel Mare, în Germania

4 octombrie 2021, 11:15 Politică 8158
Omul de afaceri Michael Schmidt și soția sa Veronica - sora lui Renato Usatîi, alături de Klaus Iohannis a decernarea premiului Carol cel Mare, în Germania .  Sursa: Fundația M&V Schmidt/Facebook

Omul de afaceri Michael Schmidt și soția sa, Veronica Schmidt - sora lui Renato Usatîi, au participat weekendul trecut la ceremonia din orașul german Aachen la care președintele României, Klaus Iohannis, a primit premiul Carol cel Mare.

Într-o fotografie postată de Michael Schmidt de la eveniment, apare șeful statului român Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, Michael Schmidt și soția sa Veronica, sora mai mică a lui Renato Usatîi.


„Suntem onorați că am participat la decernarea unui premiu de valoare istorică pentru România. Devotamentul față de țară și cetățenii români al Președintelui României, Klaus Iohannis, l-a adus în lista personalităților istorice ai căror pași au însemnat enorm pentru Uniunea Europeană de astăzi, fapt documentat prin decernarea Internationaler Karlspreis zu Aachen”, se arată în mesajul lui Michael Schmidt publicat pe contul de Facebook al fundației sale.


Michael Schmidt este un om de afaceri român, plecat în Germania în 1981 și întors după Revoluția din decembrie 1989. El controlează Automobile Bavaria Group, importator oficial BMW în România. El distribuie în România brandurile auto BMW, MINI, Rolls Royce şi MAN, prin intermediul grupurilor de firme Automobile Bavaria, MHS Truck & Bus în România și Schmidt Gruppe în Germania.
Alina
publicat de:
Alina Frunza
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media