VIDEO/ Daniela Bejan, o tânără din Oxentea, a făcut senzație pe scena de la „SuperStar România”, iar unii jurați nu și-au putut abține lacrimile: „Eu nu cred că tu îți dai seama ce ai făcut. Ești incredibil de minunată”

18 septembrie 2021, 10:34 Lifestyle 973
Daniela Bejan.  Sursa: captură foto

Daniela Bejan, în vârstă de 20 de ani și originară din satul Oxentea, raionul Dubăsari, a făcut senzație pe scena de la SuperStar - un show din România ce a debutat în luna septembrie. Tânăra a interpretat piesa franceză „Sous le ciel de Paris” și se pare că a făcut-o genial, fapt ce l-a făcut pe Carla’s Dreams să plângă.

După prestația Danielei, unii jurați nu s-au putut abține lacrimile.

„Eu nu cred că tu îți dai seama ce ai făcut tu în seara asta, aici. Ești incredibil de minunată”, a declarat Raluka, una dintre jurați.

„Te felicit! Sper să fie mai mulți ca tine”, a spus emoționat Carla’s Dreams.

„Eu vreau să mă înveți, cum faci - să cânți cu atâta bucurie și să faci oamenii să plângă?”, a întrebat juratul Marius Moga.

Drept răspuns, Daniela a spus că „nu este intenționat, totul e din suflet”, adăugând că „îmi place să cânt, e limba preferată în cântec pentru mine”.

„Ai adus Paris-ul aici pe scenă, a fost fantastic”, a punctat Smiley.

În final, Daniela a obținut patru de „DA” de la jurați.

Puteți vedea mai jos prestația Danielei Bejan:


La 10 septembrie, a fost premiera primului sezon al emisiunii „SuperStar România”. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams sunt jurații care caută acel concurent care merită să devină următorul star al României, dar și să câștige un premiu extraordinar - un milion de lei.
Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media