VIDEO/ Neo se întoarce pe marile ecrane: A fost publicat trailerul la „The Matrix Resurrections”. Când va avea lor premiera filmului

9 septembrie 2021, 16:42 Film 324
Keanu Reaves în rolul lui Neo.  Sursa: www.polygon.com

Warner Bros. Pictures a făcut public, în sfârșit, primul trailer pentru „The Matrix Resurrections”, mult așteptatul al patrulea film din seria de acțiune SF, scrie www.engadget.com. Previzualizarea marchează revenirea lui Keanu Reeves ca Neo, care inițial pare neștiind cine este cu adevărat - chiar ia pastile albastre și vizitează un terapeut (Neil Patrick Harris).

Alături de Keanu Reeves și Carrie-Ann Moss o vom vedea și pe Jada Pinkett Smith care va interpreta din nou rolul lui Niobe din trilogia originală. Yahya Abdul-Matten II va apărea și el în film. Cel mai probabil acesta va fi o versiune mai tânără a actorului Laurence Fishburne care a interpretat rolul lui Morpheus.

Alte nume celebre precum Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Priyanka Chopra și Christina Ricci vor avea roluri în cel mai așteptat film al anului. Conform scenelor care au fost lansate la CinemaCon, actorul Neil Patrick Harris va juca rolul unui terapeut pentru Neo în Matrix 4.


Premiera filmului „The Matrix Resurrections” va avea loc pe 22 decembrie.

În acest an se împlinesc 22 de ani de când a fost lansat primul film „Matrix”, care urmărește povestea hackerului Neo în timp ce descoperă că lumea este de fapt o realitate simulată.

Ulterior, au urmat alte două filme: „The Matrix Reloaded” și „The Matrix Revolutions.”

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media