FOTO/ Doi ucraineni au încercat să aducă „bunicului din R. Moldova” peste 150 de borcane cu icre roșii. Delicatesele, confiscate la vamă

8 decembrie 2021, 10:51 Societate 10703
Contrabandă cu icre roșii.  Sursa: DPSU

Doi cetățeni ai Ucrainei au fost prinși la punctul de control comun „Palanka-Mayaki-Udobne” de la frontieră, cu 154 de borcane cu icre roșii ascunse sub haine. Descoperirea au făcut-o vameșii ucraineni miercuri, 7 decembrie, după ce au verificat un autobuz cu pasageri de pe ruta Odesa-Chișinău, care se deplasa către Republica Moldova.

Potrivit Serviciului de Grăniceri al Ucraine (DPSU), este vorbade spre doi tineri de 28 și 29 de ani.

„În timpul controlului comun de frontieră ucrainean-moldovenească și vamal, 154 de borcane cu icre roșii au fost găsite în posesia bărbaților. Aceștia au ascuns delicatesele pur și simplu sub haine, pe care le-au înfășurat în jurul taliei lor cu folie de plastic”, se arată în comunicatul DPSU.

Aceștia au mărturisit vameșilor că delicatesele erau destinate bunicului lor din Moldova.

Cu toate acestea, bunicul nu va putea gusta caviarul, deoarece „coletul de Anul Nou” a fost confiscat de reprezentanții Serviciului Vamal al Republicii Moldova.

Întrucât „planul” a eșuat, bărbații au refuzat să-și continue călătoria și s-au întors în Ucraina.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media