MAEIE, despre accidentul din Ucraina: Opte persoane, inclusiv patru copii, transportați la spital

25 august 2021, 12:08 Diaspora 117
MAEIE.  Sursa: diez.md

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE), prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Kiev s-a autosesizat în legătură cu producerea în dimineața zilei de 25 august a unui accident rutier în capitala Ucrainei, cu implicarea unui autocar înmatriculat în Republica Moldova aflat pe cursa Moscova – Chișinău cu cetățeni moldoveni, ucraineni și ruși la bord.

Reprezentanții misiunii diplomatice s-au deplasat la fața locului și au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autorități în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la situația persoanelor afectate.

Conform informațiilor obținute de la autoritățile locale, în urma producerii accidentului, mai mulți pasageri s-au ales cu diferite traumatisme, opt persoane, inclusiv patru copii, fiind ulterior direcționați la un spital local pentru investigații detailate.

Potrivit responsabililor de la Poliția națională de patrulare a Ucrainei și a Serviciului pentru situații excepționale, după investigații toți cei opt pasageri au refuzat spitalizarea.

Totodată, în direcția orașului Kiev se deplasează un alt autocar pentru preluarea pasagerilor și continuarea rutei spre Moscova. Autocarul la moment se află în regiunea Vinnița, urmând în 2 ore să preia pasagerii spre destinația finală.

Un autocar ce efectua cursa Chișinău-Moscova s-a răsturnat în noaptea de 25 august, pe o stradă din Kiev, caăitala Ucrainei.Potrivit presei vecine, 18 persoane au fost rănite. Șoferul autocarului ar fi pierdut controlul, a intrat în bordură și s-a întors pe lateral, potrivit Unian.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media